FREE SHIPPING!
*Orders $49+ Smaller orders only $4.95
Home   /     /   SALE   /   Feeding Sale
ITEM# 031076US

BabyBjrn Baby Carrier One Bib - Black

Share BabyBjrn Baby Carrier One Bib - Black
$18.00
In Stock
Coordinating Items
BabyBjorn Baby Carrier One - Black
$199.95
$159.96
Include the BabyBjrn Baby Carrier One Bib - Black


Description


This watertight bib is a must-have for protecting your BabyBjorn Baby Carrier One. Practical for you yet soft and pleasant on babys mouth and cheeks. Guaranteed free from health-hazardous substances and safe to chew and suck on.

Materials: Primary fabric consists of 80% cotton and 20% polyester.

Product care: Machine wash, hot (60 C). Wash separately with a gentle, bleach-free detergent.


Review Summary
4.3
6 Reviews
5
33% (2)
4
67% (4)
3
0% (0)
2
0% (0)
1
0% (0)
100% Recommend this product (6 of 6 responses)
 
By Mc
Valencia, Spain
It fit perfect in Baby Carrier One
August 18, 2016
Very useful for babies of 3 months, when they to start to produce more slime.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Amberserrano131
Struthers, OH, USA
Super helpful and washable
December 8, 2015
I bought this when we bought our carrier and I'm so happy we did! It works great and keeps his actual carrier clean and dry
* This product review was collected by the manufacturer.
By Kirs
Gold Coast, Queensland, Australia
Fanastic idea
October 11, 2015
Buying the Babyjorn bib for baby carrier one was a great way to protect and provide whole of life for my baby carrier.
* This product review was collected by the manufacturer.
By eldflammy
Enskede, Sverige
Rddaren fr dig och din brsele!
March 31, 2015
Vi kpte haklappen nr vr son var 3 mnader fr att han brjade krkas i tid och otid, ngot som var extremt pfrestande fr oss frldrar. (Inte roligt om man rkar ut fr ett krkfriskt barn, det vet alla frldrar som r/varit i samma situation). Vr son dremot verkade inte stras av detta verhuvudtaget :-) Vi behvde i alla fall gra ngot t situationen fr att bespara, dels vra klder och dels vr fina brsele. Vi fick p en mssa hra att Babybjrn hade denna hakklapp och kpte den kort drefter. Ngot som visade sig vara en rddare bde fr oss sjlva s vi slapp byta klder fr jmnan, vilket vi frut gjorde, men ocks fr att slippa tvtta hela brselen, vilket vi var tvungna till innan men ocks frn att brselen skulle bli utsliten. Vi r mycket njda med haklappen i stort och r tacksamma fr att den hjlpte oss nr vi behvde det som mest. Haklappen frenklade vr vardag avsevrt!Eftersom haklappen r gjord av frott s samlar den upp allt som man kan tnka sig komma frn bebisens lilla mun. Dock hade vi nskat att frottn var ttare, fr p s stt hade den kunnat samla upp vtskan effektivare. Sjlva ptagningen av haklappen trs genom spnnena p brselen. Ibland upplevde vi att vi hade velat byta haklapp lttare, kanske genom att det fanns en variant gjord s du med hjlp av kardborre eller tryckknapp kunde f p den utan att behva lossa p spnnena i brselen och p s stt dra bort den medan bebisen sitter i brselen och ersatt med ny haklapp. Det skulle dessutom vara roligt om haklappen i framtiden gick att f i mnga olika frger och mnster. Svart passar visserligen till allt men det r ngot som jag tnkte p nr vi kpte den :-) lite frg frgyller vardagen! I'dag anvnder vi fortfarande haklappen som dreggelskydd d det r mnga tnder p G hos den hr lille killen som r en flitig resenr i brselen. Vr son r nu nrmare 12 mnader, s haklappen kommer till nytta fortfarande och den r vlanvnd och har hllit bra!
* This product review was collected by the manufacturer.
By eldflammy
Enskede, Sverige
Räddaren för dig och din bärsele!
March 31, 2015
Vi köpte haklappen när vår son var 3 månader för att han började kräkas i tid och otid, något som var extremt påfrestande för oss föräldrar. (Inte roligt om man råkar ut för ett kräkfriskt barn, det vet alla föräldrar som är/varit i samma situation). Vår son däremot verkade inte störas av detta överhuvudtaget :-) Vi behövde i alla fall göra något åt situationen för att bespara, dels våra kläder och dels vår fina bärsele. Vi fick på en mässa höra att Babybjörn hade denna hakklapp och köpte den kort därefter. Något som visade sig vara en räddare både för oss själva så vi slapp byta kläder för jämnan, vilket vi förut gjorde, men också för att slippa tvätta hela bärselen, vilket vi var tvungna till innan men också från att bärselen skulle bli utsliten. Vi är mycket nöjda med haklappen i stort och är tacksamma för att den hjälpte oss när vi behövde det som mest. Haklappen förenklade vår vardag avsevärt!

Eftersom haklappen är gjord av frotté så samlar den upp allt som man kan tänka sig komma från bebisens lilla mun. Dock hade vi önskat att frottén var tätare, för på så sätt hade den kunnat samla upp vätskan effektivare. Själva påtagningen av haklappen träs genom spännena på bärselen. Ibland upplevde vi att vi hade velat byta haklapp lättare, kanske genom att det fanns en variant gjord så du med hjälp av kardborre eller tryckknapp kunde få på den utan att behöva lossa på spännena i bärselen och på så sätt dra bort den medan bebisen sitter i bärselen och ersatt med ny haklapp. Det skulle dessutom vara roligt om haklappen i framtiden gick att få i många olika färger och mönster. Svart passar visserligen till allt men det är något som jag tänkte på när vi köpte den :-) lite färg förgyller vardagen! Idag använder vi fortfarande haklappen som dreggelskydd då det är många tänder på G hos den här lille killen som är en flitig resenär i bärselen. Vår son är nu närmare 12 månader, så haklappen kommer till nytta fortfarande och den är välanvänd och har hållit bra!
* This product review was collected by the manufacturer.
By Logan
McLean, VA, USA
perfect for drooling babies
January 24, 2015
After purchasing our baby carrier one we noted quickly that we needed something to protect it from our teething, drooling son! We searched the site and quickly found this! It was easy to put on, easy to wash and protects our carrier! It was priced well too!
* This product review was collected by the manufacturer.

Albee Baby Rewards Program
Redeem $5 For<br />Every 500 Points

Redeem $5 For Every 500 Points

Redeem points for cash off orders.
Earn Up To 20 Points For Every $1 Spent

Earn Up to 20% On Purchases

Earn Up To 20 Points for Every $1 Spent.
+50 pts for each approved review.

Earn Points for
Approved
Product Reviews

+50 pts for each approved review.
Earn for Referring Your Friends

Earn for Referring
Your Friends

+500 points when friends order.
Login or Register for your Albee Rewards account!

Sign Up for Albee Deals!
Receive Exclusive Promotions, Offers and Product Updates

Secure Shopping 256 Bit Encryption

Copyright Albee 2020. All Rights Reserved.