Home   /     /   Nursing & Feeding   /   Bottle Feeding   /   Bottle Warmers & Sterilizers
ITEM# SCF355-00

Avent Fast Bottle Warmer

Share Avent Fast Bottle Warmer
$39.99
In Stock
Description


Quickly warm up a baby bottle with the Philips Avent Fast Bottle Warmer, which warms milk evenly in just three minutes and helps prevent hot spots, so your little one can have a pleasant experience. The handy defrost setting helps ensure a gentle warming process, and the bottle warmer can even be used to warm baby food. Use the warmer with most Philips Avent bottles and containers (sold separately), turning the knob to select a desired warming level.
 • Warms in as little as three minutes: The bottle warmer quickly heats up 5 oz. of milk in just three minutes, so your little one won't have to wait long to be fed.
 • Soothing warmth throughout: With a quick and even warming technique that continuously circulates the milk, the bottle warmer helps ensure there are no hot spots.
 • Convenient alternative to a microwave: The gentle defrost setting can be used to quickly thaw frozen milk.
 • Easy, intuitive operation: With just a quick turn of the knob, you can select an appropriate warming setting. The warmer accepts most Philips Avent bottles and containers for warming milk or baby food.
Features:
 • Warms baby bottles in three minutes
 • Provides even warming to help prevent hot spots
 • Gentle defrost setting
 • Compatible with most Philips Avent bottles and containers
 • Can also be used to warm baby food
 • Comes with a warming guide for easy operation
 • Dimensions: 5.85"L x 6.31"W x 5.51"H

4.1
out of 5.0
577 Reviews
Ratings Snapshot
5 Star
60% (347)
4 Star
18% (103)
3 Star
6% (32)
2 Star
6% (32)
1 Star
11% (63)
74%
of Reviewers
Recommend
God til at varme mælken hurtigt.
By Familiefaren22
from Ballerup
on August 8, 2021
har brugt den i ca 3 uger og har været rigtig glad for den når jeg har været alene den lille, har brugt den når jeg har skulle varme flaskerne fra frost og fra optøet og har fungeret rigtig godt til det hele. eneste minus er at den kun bedst kan med Philips sutteflasker ikke bære fra udpumpning
This product review was collected by the manufacturer.
Nem og enkel
By dennaskat
from 3210 Vejby
on August 7, 2021
Phillips flaskevarmer er nem og betjene, og vis man bruger skemaet i brugsanvisningen, kan man få varmet en flaske mælk på få minutter, hvilket er smart med en lille baby i hjemmet, der skal have mad flere gange om dagen. Derudover har den andre gode funktioner som at varme frossen babymad op og holde mælken varm, som jeg er ret vild. Alt i alt kan jeg kun anbefale den her flaskevarmer fra Phillips, da det gør ens hverdag lidt nemmere med en baby i huset.
This product review was collected by the manufacturer.
Dette produkt har en god funktionalitet
By Sofus27
from Give
on August 6, 2021
Dette produkt får 4/5 stjerne, da den mangler lige det sidste for at få 5 stjerner.

flaskevarmeren har et minimalistisk og flot udseende. Designet på flaskevarmeren er pænt, og ville passe ind i et hvert hjem. Materialet er godt, det har en god kvalitet, det eneste er at selve skrueknappen virker lidt dingel og løs. Størrelsen på flaskevarmeren er fin, for mit vedkommende bruge vi ikke Philips Avent Sutteflasker men herimod MAM sutteflasker, disse sutteflasker er en smule højere, og det er derfor ikke muligt at hælde mere vand i end op til 150 ml mærket på sutteflasken, hvorfor det også tager længere tid at opvarme hvis der er mere end 150 ml i sutteflasken. Derfor kunne det være dejligt hvis flaskevarmeren var en smule højere, men herudover har den en god størrelse til også at kunne tage med på tur, samt at den ikke vejer det store.
Selve ledningen hvor der er gjort plads til den kan være oprullet under bunden er ikke stor nok, så selve ledningen kan ikke være oprullet i bunden, dermed går der lidt af ideen af, der er ca 20-25 cm ledning der stadig hænger ud ved bunden efter opruldning.

Flaskevarmeren er meget nem at bruge, det er endda næsten muligt at bruge denne flaskevarmer næsten uden brugsanvisning. Man skal ikke gøre det store for at bruge den, den er ret idiotsikker.

Opvarmningen af mælk fungerer godt, den er ret effektiv, men man kan godt mærke forskel på opvarmning af mælken alt efter hvilken sutteflaske man bruger. Ved test af opvarmningen af mælk, varmer vi altid ca. 150 ml af gangen, dette tager ca. 10 minutter, ved helt afkølet mælk efter at det har været i køleskabet. Testen blev foretaget med afprøvninger af mælkens varme undervejs. Efter 4 minutter, var mælken stadig kold. Efter 7 minutter, var mælken lunken, og efter 10 minutter var mælken varmt og klar til 'servering'.

Flaskevarmeren er ikke blevet brugt til optøning af mælk, da vi ikke har haft frosset mælk ned, da vores søn udelukkende får modermælkserstatning, og det dermed primært er brugt til opvarmning af flasker.

Jeg prøvede funktionen at holde varm, temperaturen overordnet set faldt efter at have været i flaskevarmeren men ikke til at det skulle varmes yderligere efter.
This product review was collected by the manufacturer.
God flaskevarmer der gør hvad den lover
By Førstegangsmor
from Aalborg
on August 6, 2021
Jeg har været rigtig glad for Phillips hurtig flaskevarmer. Når jeg har brugt den har den overholdt det den har lovet i forhold til at varme op på omkring 3 minutter. Selvfølgelig er det hurtigere at varme mælk op i mikroovnen, men vi synes det passer glimrende hvis vi skifter ble først og så får lidt mad. Dog vælger vi mikroovnen hvis baby vil have mad lige nu og her.
Dem har kunne både have vores Phillips avent og MAM antikolok flasker i uden vi var bange for de var ved at vælte.
Vi har været specielt glade for optønings funktionen, da jeg fik brystbetændelse og min kæreste så kunne tage modermælk op af fryseren og give mens jeg lå i sengen, det var hurtigt optøet, 1,5 - 2 timer ca. hvilket var fantastisk, da vi ikke behøvede tage så meget op ad gangen. Og man kunne putte små poser i og ikke kun flasker eller glas.
Det har været lidt svært at vurdere hvor meget vand der skal i, selvom det var beskrevet i brugsanvisningen. At tømme den for vand kan også være besværligt da man ikke bare har kunne skille den ad, så man kan ikke tørre varmepladen af, efter flaskevarmeren er kølet ned. Men udover det er det nemt nok da den bare skal afkalkes som elkedlen.
Den fylder en lille smule, dette har nok kun betydning hvis man ligesom jeg har et lille køkken.
Alt i alt en rigtig god flaskevarmer der er nem at betjene og gør som den lover. Og jeg tror vi vil synes den er helt fantastisk til at opvarme mos.
This product review was collected by the manufacturer.
Plads til forbedringer
By Tutte24
from Herning
on August 5, 2021
Flot simpelt design og betjening, nem at have med. Man skal desværre bruge vand, hvilket gør at jeg synes det smarte går af den. Og så at den skal bruge ca. 6 min. på at varme 150 ml. Men hvis man kan lide at være på forkant med en varm flaske, så er den rigtig fin.
This product review was collected by the manufacturer.
Dette produkt er ret effektivt
By Sofus27
from Give
on August 5, 2021
Dette produkt får 4/5 stjerner, dette er fordi den mangler lidt for at være helt i top.

Flaskevarmeren har et minimalistisk og flot udseende. Designet på flaskevarmeren er pænt, og ville passe ind i ethvert hjem. Materialet er godt, det har en god kvalitet, det eneste er at selve skrueknappen virker lidt dingel og løs. Størrelsen på flaskevarmeren er fin, for mit vedkommende bruger vi ikke Philips Avent sutteflasker men herimod MAM sutteflasker, disse sutteflasker er en smule højere, og det er derfor ikke muligt at hele mere vand i end op til 150ml mærket på sutteflasken, hvorfor det også tager længere tid at opvarme hvis der er mere end 150ml i sutteflasken. Derfor kunne det være dejligt hvis flaskevarmeren var en smule højere, men herudover har den en god størrelse til også at kunne tage med på tur, samt at den ikke vejer det store. Selve ledningen hvor der er gjort plads til den kan være oprullet under bunden er ikke stor nok, så selve ledningen kan ikke være oprullet i bunden, dermed går der lidt af ideen af, der er ca 20-25 cm ledning der stadig hænger ud ved bunden efter opfyldning.

Flaskevarmeren er meget nem at bruge, det er endda næsten muligt at bruge denne flaskevarmer næsten uden brugsanvisning. Man skal ikke gøre det store for at bruge den, den er ret idiotsikker.

Opvarmningen af mælk fungerede godt, den er ret effektiv, men man kan godt mærke forskel på opvarmning af mælken alt efter hvilken sutteflaske man bruger. Ved test af opvarmning af mælk, varmer vi altid ca 150ml af gangen, dette tager ca. 10 min., ved helt afkølet efter at det har været i køleskabet. Testen blev foretaget med afprøvning af mælkens varme undervejs. Efter 4 min., var mælken stadig kold. Efter 7 min. var mælken lunken. Efter 10 min., var mælken varmt og klar til 'servering'.

Flaskevarmeren er ikke blevet brugt til optøning af mælk, da vi ikke har haft frosset mælk ned, da vores søn udelukkende får modermælkserstatning, og det dermed primært er brugt til varmning af flasker.

Jeg prøvede funktionen at holde varm, temperaturen overordnet set faldt efter at have været i flaskevarmeren men ikke til at det skulle varmes yderligere efter.
This product review was collected by the manufacturer.
Nem og enkelt
By Dennaskat
from 3210 vejby
on August 4, 2021
Flaskevarmeren fra Philips har en masse gode funktioner, udover at varme flasker hurtigt op efter skemaet I brugsanvisningen. Hvilket gør det nemt og enkelt at varme en flaske mælk op på ingen tid.
Derudover er den god til at tø baby mad op i, og holde varmt hvilket vi har benyttet os, af med en lille baby i huset.
Vil klart anbefale den her flaske varmer, da den er nem og enkel og har derimod en masse gode funktioner.
This product review was collected by the manufacturer.
Rigtig god flaskevarmer
By Musle
from Aalborg
on August 4, 2021
Rigtig pænt og intuitivt design, fylder ikke særlig meget. Varmer mælken forbløffende hurtigt op, selv ved store flasker. Super smart feature at den kan holde mælken varm gennem længere tid og at den samtidig kan bruges til opvarmning/optøning af babymad også. Grunden til at det bliver 4 stjerner i stedet for 5 (ville gerne have givet 4,5) er at drejeknappen virker lidt løs, dette går dog ikke ud over produktets funktionalitet og er dermed en personlig præference rent designmæssigt.
This product review was collected by the manufacturer.
Fint produkt til brug i andre hjem uden mikroovn
By ceci114a
from Lolland
on August 4, 2021
Jeg har givet flaskevarmeren 3 stjerner, da vi har brugt den, når vi var i hjem uden mikroovn. Vi prøvede den også til om natten, hvor vi ikke lige gad gå nedenunder til vores mikroovn, men det er jo bare hurtigst med den.
Flaskevarmeren er forholdsvis hurtig (3 minutter) faktisk hurtigere, da mælken blev liiiige lidt for varm ved de 3 minutter. Jeg vil anbefale flaskevarmeren til at tage med på farten, hvor der ikke er en mikroovn. Jeg ville dog ikke udelukkende bruge den til at varme alle døgnets flasker, da det simpelthen er lettere at smide en flaske i mikroovnen i 15-20 sek. End at skulle vente 2,5 - 3 minutter. ?? Alt i alt er tilfredsstillende produkt, hvis man tiltænker at skulle bruge den på farten.
Den har dermed også et flot design og kan også varme mad op. Denne funktion er dog ikke afprøvet, da vi ikke giver vores barn mad endnu.
This product review was collected by the manufacturer.
Let anvendelig flaskevarmer
By Thomas6400
from undisclosed
on August 3, 2021
Flaskevarmeren fungerer upåklageligt og er let anvendelig. Den varmer hurtigt og effektivt indholdet af flasken op, og samtidig kan du være sikker på, at det har den rette temperatur. Den har desuden et fint design design, der passer i alle hjem. Jeg kan varmt anbefale flaskevarmeren til forældre med et ønske om en mere simpel hverdag
This product review was collected by the manufacturer.
Plads til forbedringer
By Tutte24
from Herning
on August 3, 2021
Super flot design, og simpelt betjening. Dog er det for mig en stor ulempe, at man skal bruge vand for at varme flasken. Der ud over tager det ca. 6 min. før flasken er varm, og det fungere ikke rigtig her hjemme. Men hvis du kan lide at være på forkant, kunne den sagtens være noget for dig.
This product review was collected by the manufacturer.
Min nye bedste ven!
By mortilto
from fredericia
on August 3, 2021
Jeg har nu testet Philips hurtigt flaskevarmer i 2-3 uger og kan slet ikke forstå jeg har kunne undvære sådan en. Den fylder ingen ting og nem at have med rundt. Jeg elsker optø funktionen som nok er den funktion jeg bruger allermest, til nedfrosset mælk og babymad. Før brugte jeg mikroovnen og kom altid til at lave det for varmt så det enten skulle smides ud eller vente til det blev koldt igen. Med flaskevarmeren har det altid den samme temperatur som er klar til baby og på kort tid. Det eneste minus er man selv skal holde øje med tiden, så der mangler en form for timer.
This product review was collected by the manufacturer.
God men med plads til forbedringer
By Tutte24
from Herning
on August 3, 2021
Flaskevarmeren har et super flot og simpelt design, der er nem at betjene. Det er praktisk, hvis man kan lide at være på forkant med flasken. Jeg synes dog det er et stort problem, at man skal bruge vand i maskinen. Jeg havde troet at man bare skulle sætte den i kontakten, og så var flasken varm efter et par minutter. Men at der skal vand i, og det tager ca. 6 min. at varme en flaske, det gør at den ikke fungere i vores hverdag.
This product review was collected by the manufacturer.
Let anvendelig flaskevarmer
By Thomas6400
from Sønderborg
on August 2, 2021
Flaskevarmeren fungerer upåklageligt og er let anvendelig. Den varmer hurtigt og effektivt indholdet af flasken op, og samtidig kan du være sikker på, at det har den rette temperatur. Den har desuden et fint design design, der passer i alle hjem. Jeg kan varmt anbefale flaskevarmeren til forældre med et ønske om en mere simpel hverdag.
This product review was collected by the manufacturer.
Satisfait
By Anaissa_odh
from Thionville
on August 2, 2021
Bonjour,
J'ai eu la chance de pouvoir tester le chauffe-biberon Philips et j'en suis très satisfaite la température est idéal ,s'adapte à tous les biberons j'ai beaucoup aimé la fonction pour tenir au chaud le biberon surtout quand comme moi on a un bébé qui fait des pause ça me permet de garder de lait chaud à une bonne température. La fonction décongélation et aussi très très pratique surtout pour les mamans qui congèle leur lait. Moi qui chauffer tout le temps le biberon au micro-ondes je ne peux me passer maintenant du chauffe-biberon ! Le seul petit point négatif que je pourrais dire pour ce produit est qu'il manque un minuteur. Sinon à part ça je recommande vivement ce produit
This product review was collected by the manufacturer.
Hurtig og enkel
By Dennaskat
from 3210 vejby
on July 30, 2021
Flaskevarmeren fra phillipsen har en masse gode funktioner, udover at varme flasker hurtigt op efter skemaet i brugsanvisningen. Hvilket gør drt nemt og enkelt at varme en flaske mælk op på ingen tid. Vil gerne anbefale fæaskevarmeren, da den er nem og enkel og betjene, og har derimod nogle gode en masse funktioner.
This product review was collected by the manufacturer.
For langsom ift andre alternativer
By Xsaranygaard
from Holstebro
on July 30, 2021
virker som sådan fint og lever op til det som står på kassen af produktet. Dog syntes vi at den var alt for langsom til at varme flaskerne til vores datter. når hun nemlig bliver sulten er nu og ikke om 3 minutter hun vil have mad. Hvor hun kan få mad på 30 sec ved brug af mikrobølgeovnen. Produktet løser ikke nogle problemstillinger for os da der findes hurtigere alternativer.
This product review was collected by the manufacturer.
Hurtig flaskevarmer
By Cimone E.
from Næstved
on July 30, 2021
Produktet lever op til sit navn, varme udpumpet mælk og erstatningsmælk på få minutter
This product review was collected by the manufacturer.
Great help in busy times
By Bella21
from undisclosed
on July 30, 2021
The product is very handy and making the bottle warm in just a couple of minutes. I do not have to worry about the temperature. Great help for parents having their first baby and fathers who are in a bit doubt.
This product review was collected by the manufacturer.
Helt okej produkt!
By Seggan
from Stockholm
on July 30, 2021
Jag rekommenderar denna produkt till föräldrar med småbarn och som planerar sin vardag relativt exakt. Alltså; planera in måltiderna och värma i rätt tid så det tar en stund innan maten/mjölken är varm. Annars var den ok och värmde maten och mjölken precis i rätt temperatur.
This product review was collected by the manufacturer.
Smart flaskevarmer
By Dot23
from Støvring
on July 29, 2021
Flaskevarmer er ikke så hurtig som en microovn. Når en baby er sulten skal det gå hurtig. Den mangler en timer. Forbedring ville være at den kunne rengøre flaskerne
This product review was collected by the manufacturer.
Et godt alternativ til mikroovn
By Familiefar
from Ballerup
on July 29, 2021
Har brugt flaskevarmeren i omkring 2 uger og har været rigtig glad for den da det har gjort det nemt med at varme en flakse når jeg har været alene med vores lille søn på 6 uger. Om det har været fra fryseren direkte eller erstatning modermælk har det gjort det dejligt nemt.
This product review was collected by the manufacturer.
Flaskevarmer
By Cimone E.
from Næstved
on July 29, 2021
Den er hurtigt og nem at betjene.
Både til eget mælk og erstatning
Customer Images
This product review was collected by the manufacturer.
God kvalitet og funktion til en god pris
By Anorg
from Aalborg
on July 29, 2021
Produktet gør hvad det lover, hurtig opvarmning og nem rengøring. Manualen og produktets funktioner er nemme at forstå og bruge.
Jeg har brugt flaskevarmerens til hurtig opvarmning af store flasker. Til dette har jeg savnet en timer, eller at den automatisk slog over på "holde varm" efter 3 minutter. Det er dog heller ikke et større problem, da jeg i stedet har sat min telefon til 3 minutter.
Jeg har desuden gode oplevelser med "holde varm" funktionen. Den opvarmer lidt langsommere, men jeg har endnu ikke oplevet at mælken er blevet for varm, selvom den har stået længe i varmeren.
Alt i alt et godt produkt, til en god pris. Top stjerner hvis der var timer funktion.
This product review was collected by the manufacturer.
Hurtig flaskevarmer
By Cimone E.
from Næstved
on July 29, 2021
Flaskevarmerne lever bestemt op til sit navn, den varme mælken i flasken hurtigt
This product review was collected by the manufacturer.
flot design
By Dot23
from Støvring
on July 29, 2021
Den er langsom mangler en timer. Alberte er utålmodig når hun er sulten, så flaskevarmeren skal være meget hurtig.
This product review was collected by the manufacturer.
Nem at betjene!
By Bettesofie
from Silkeborg
on July 29, 2021
Super smart, praktisk og nem flaskevarmer. Den gør det hurtigt og nemt at varme både kold og frossen mælk op, endda direkte i sutteflasken. Indstillingen mellem stor/lille flaske sikrer at mælken bliver tilpas temperatur. Rigtig nem at gå til.
This product review was collected by the manufacturer.
Förenkla matningsstunderna
By chacha_
from Göteborg
on July 27, 2021
Nu har jag haft chansen att prova Philips Flaskvärmare som en del av ett produkttest som Philips gjort. Min recension är baserat på min uppriktiga upplevelse av produkten och dess funktioner. Jag har provat produkten i 2-3 veckor nu och har främst använt den för att värma bröstmjölk. Har tidigare tyckt att det varit omständigt att värma mjölken med vattenbad- då det oftast tar för lång tid eller hinner bli för varmt.
Jag gillade att produkten var väldigt lättanvänd och att den inte vägde så mycket och utan massa smådelar. Det jag gillade mest var funktionen för att bibehålla värmen i mjölken om man behöver ordna med något innan man skulle mata. Jag använder Philips nappflaskor och tyckte det fungerade bra med tidsangivelserna som angavs i instruktioner däremot skiljer tiden beroende på hur mycket mjölk man har i flaskan. Så det är bra att ändå ha koll och känna av mjölken. Jag hade önskat att det fanns någon form av timer på värmaren- jag upplevde att man ibland glömde av tiden vid uppvärmningen och att det då kunde bli lite för varmt. Kan tänka mig att denna kommer funka väldigt bra för att värma barnmaten till rätt temperatur.
This product review was collected by the manufacturer.
Skuffende
By Daphne O.
from Kolding
on July 25, 2021
The product is eye catching, it looks pretty nice and material feels nice to the touch. Unfortunately although it says "fast" bottle warmer on the description I don't think it worked as fast as I had hope so, it took longer than whats showed on the manual. I also found the light quite useless, it would be something if it changed to green colour once the bottle is warm, it would definitely be more useful than just having a light that only indicates the product is plugged and being under use. All and all I wasn't happy with this product, sadly it is not something I would recommend.
This product review was collected by the manufacturer.
Pratico e veloce per scaldare il biberon-pappette
By MattiaErika
from Vicenza
on July 25, 2021
Ho ricevuto lo scalda biberon gratis con l'opportunità di poterlo testare... dopo circa 3
Settimane di utilizzo quotidiano io e mia moglie ne siamo entusiasti. Con lo scaldabiberon veloce nel giro di 3-4minuti il biberon è pronto (circa 50ml) ed alla temperatura corretta! Pronto per il nostro bambino! Molto semplice da utilizzare, basta agire sulla manopola centrale (non ci sono altri bottoni o manopole) e selezionare la modalità corretta in base che serva scaldare il biberon con poco latte, tanto latte e anche per decongelare... è sufficiente selezionare la modalità desiderata, aggiungere acqua ed il gioco è fatto.
Siamo alle prese con il nostro primo bambino è questo scaldabiberon ci sta aiutando veramente molto !
È compatibile con tutti i biberon .... Facile da usare e super intuitivo, il cavo di alimentazione con presa shuko è di lunghezza sufficiente per poterlo collegare e spostare sul piano di cucina con facilità.
La confezione comprendeva anche il pratico manuale d'uso dove poter trovare tutte le informazioni per utilizzarlo correttamente!
Siamo molto soddisfatti di questo scalda biberon.
Customer Images
This product review was collected by the manufacturer.
Compatto e facile da usare
By chiora
from Messina
on July 25, 2021
Compatto e semplice da usare. Ottima la funzione scongelamento e riscaldamento rapido del latte (3 minuti) con biberon in vetro e 60 ml di contenuto. Facile da portare con se in viaggio e facile da manutenere. Unica nota negativa: sarebbe bello se ci fosse un timer integrato o che la spia luminosa o un altro segnale indicasse il tempo trascorso senza dover cronometrare i 3 minuti o altro tempo con l'orologio.
Customer Images
This product review was collected by the manufacturer.
Ottimo
By Giada C.
from Telgate
on July 24, 2021
Per utilizzarlo basta versare dell'acqua al suo interno, inserire il biberon o il vasetto della pappa, girare la manopola per accenderlo.
In 2/3 minuti circa scalda , ha una manopola per regolare la temperatura in base se si vuol scaldare il latte o pappe e scalda le scalda uniformemente . Unica pecca: non si spegne automaticamente
Ha anche l'opzione di scongelamento.
Non è ingombrante, molto bello da vedersi e leggero da portare in viaggio e semplice da utilizzare e pulire.
This product review was collected by the manufacturer.
??????????? ????
By ?????
from ???????????
on July 20, 2021
?????, ??? ?????? ? ??? ??? «??????». ?????????? ???, ??? ?? ?????????????? ???????, ? ????? ?????? ????? ? ???????? ?? ????, ??? ??? ? ????? ?? ?????? ???: ?? 3 ?????? ??????? ? ????????? 50 ???????? ???????????
?????? ??????? ?????, ????????? 38
? ????? ??????? ??? ??????? ? ???? ????????
This product review was collected by the manufacturer.
Bon produits
By Cecebqt62
from Bruay-la-buissière
on July 14, 2021
Après plusieurs semaines d'utilisation, très simple à manipuler On peut le déclencher quand bébé commence à réclamer, on part changer bébé, et quand on revient il est pile à la bonne température. Le maintient au chaud pendant 1h s'est également avéré pratique par contre si l'eau mise pour chauffer est tiède la température du biberon ne changera pratiquement pas.J'aime le fait qu'il n'y a pas besoin de mesurer l'eau à mettre dans l'appareil et on peut réutiliser l'eau présente c'est top surtout en pleine nuit. Compatible avec tout les biberon contrairement à d'autre je le recommande
This product review was collected by the manufacturer.
Chauffe-biberon
By Solilou
from Marguerittes
on July 10, 2021
Verified Buyer
Après avoir testé ce produit, je mets 5 étoiles car pour moi tous les critères sont réunis sur ce produit. Le désign est claire et simplement élégant. Concernant la prise en main c'est hyper léger pour moi, et c'est un gros point positif qui on a besoin de le déplacer dans la précipitation. Pour le mode d'emploi; une lumière orange s'allume quand le produit est mis en fonctionnement, les symboles sont clairs et bien indiqués,positionnés sur le produit. Pour le temps de chauffe, les délais sont exactement comme indiqué dans le mode d'emploi si on utilise le biberon adéquat c'est à dire de la marque avent (les natural pour ma part) , j'ai testé tout les modes, et pour chacun je suis satisfaite du résultat ! Vous pouvez réchauffer le lait du biberon comme réchauffer ou décongeler un petit pot et cela est très pratique ! Très satisfaite de ce produit, je vais le recommander ça c'est certain.
Customer Images
This product review was collected by the manufacturer.
Je déconseille
By Symphoniesd
from Monnaie
on July 9, 2021
Verified Buyer
Très beau chauffe-biberon et avec plusieurs fonctions, mais obligé d utiliser la grille d indication de rechauffe rapide et un minuteur. Effectivement, ce chauffe-biberon ne possède pas de minuteur, le voyant ne s éteint pas quand le biberon est prêt, résultat on se retrouve avec un biberon trop chaud, dommage...
Customer Images
This product review was collected by the manufacturer.
Très bon produit
By Jess_reyn16
from Mornac
on July 9, 2021
Verified Buyer
J'ai eu la chance de tester ce chauffe-biberon, j'ai beaucoup aimé le fait qu'on puisse à la fois réchauffer les biberons mais aussi les petits pots de légumes et de fruits.
C'est un produit très facile à utiliser, rapide.
Il est neutre au niveau de la couleur et j'ai apprécié également ce point là.
Il se nettoie très facilement et ne prend pas de place dans la cuisine, dans un placard où sur une étagère.
On peux aussi le transporter facilement car il est léger.
C'est un produit performant avec un beau design je le recommande.
Customer Images
This product review was collected by the manufacturer.
super produit pour bébé!
By samy67880
from alsace
on July 9, 2021
Verified Buyer
J'ai eu la chance de tester le chauffe biberons Philips
Merci à @philips.france pour ce test!

Très jolie design, très sobre j'adore

Après plusieurs semaines de test je l'ai complément adopté!
Il chauffe, décongèle le lait ainsi que les petites purées, compotes de mon bébé il est vraiment très pratique!
Rapide et efficace!
This product review was collected by the manufacturer.
simple d'utilisation
By sebang41
from Loir et Cher
on July 8, 2021
Verified Buyer
Le produit est discret, peu encombrant et a un joli design. Il s'intègre très bien sur un plan de travail. Il est simple d'utilisation grâce au bouton rotatif qui permet de sélectionner le temps de chauffe selon la quantité de lait. Les petits pots en verre peuvent être chauffés dedans. La fonction maintien au chaud est très pratique tout comme la fonction décongélation. En revanche, je ne trouve pas pratique de devoir vider l'eau du chauffe biberon et donc de le débrancher quotidiennement.
This product review was collected by the manufacturer.
rapide et pratique
By HORUS58
from undisclosed
on July 8, 2021
Verified Buyer
ce produit est très pratique. Il chauffe rapidement le biberon de bébé en 3 minutes et le garde chaude. J'ai aimé le fait de pouvoir faire chauffer les petits pots. Ce produit ne prendre pas beaucoup de place et est esthétique.
Customer Images
This product review was collected by the manufacturer.
Het product voldoet aan alle verwachtingen!
By Swinkels8010
from Utrecht
on June 29, 2021
Verified Buyer
Dit product is ideaal! Middels deze snelle flessenwarmer hoeven wij 's nachts niet meer de trap af. Dit product is zeker aan te raden.
This product review was collected by the manufacturer.
Het product doet wat het moet doen
By Anoukson
from Ridderkerk
on June 23, 2021
Verified Buyer
De Philips snelle flessenwarmer doet wat het moet doen. Na ongeveer 5 minuten is de melk op temperatuur. Wel zou het handig zijn als het apparaat een timer heeft. Dan wordt de melk niet korter maar vooral ook niet langer opgewarmd waardoor de melk dan de verkeerde temperatuur heeft.
This product review was collected by the manufacturer.
Super aankoop!
By Lotte_2021
from Bergen
on June 22, 2021
Verified Buyer
Super flessenwarmer. Het werkt echt heel snel. Het flesje is er zo ingezet en opgewarmd. Mij lukte het met één hand. Ik ben net moeder geworden en dan kan alles nogal overweldigend zijn. Vooral wanneer je kleintje honger heeft, huilt en je snel de fles probeert warm te maken. De flessenwarmer verwarmt het flesje ook gelijkmatig op de juiste temperatuur voor je kleintje. Ook handig als je borstvoeding geeft en je de melk wilt ontdooien. Het scheelt een hoop geklieder en gedoe. Echt een praktische aankoop. Ik raad dit product zeker aan alle (voor het eerst) moeders.
This product review was collected by the manufacturer.
De juiste temperatuur, maar niet in 3 min.
By Karel
from Limburg
on June 21, 2021
Verified Buyer
De melk wordt warm op de juiste temperatuur, en dat merk je wel aan je kindje.
Deze geniet zichtbaar meer van de melk dan wanneer deze toch niet warm genoeg is.
Mijn vrouw en ik gebruiken het apparaat dan ook liever dan de magnetron.
Echter duurt het langer dan 3 min, en heeft het eerder 5-10 min. nodig om de juiste temperatuur te bereiken.
Overdag is dit goed in de routine in te plannen, door eerst het flesje te warmen, dan te verschonen en dan pas te voeden. 's nachts wijken we dan nog wel eens uit naar de magnetron.
This product review was collected by the manufacturer.
Fijne flesverwarmer
By Manderss
from Deurne
on June 19, 2021
Verified Buyer
Fraaie en simpele vormgeving, neutraal van kleur. Makkelijk te bedienen, met logische afbeeldingen bij ieder programma. Verwarmt gelijkmatig. Het enige wat mijn inziens ontbreekt, is een timer/klok. Nu moet je zelf de tijd bij houden, waarbij een foutje snel gemaakt is en dus de melk te warm. De flessenwarmer is gebruiksvriendelijk en door zijn design is het geen doorn in het oog!
This product review was collected by the manufacturer.
Fijne flessenwarmer, vooral voor warmhouden!
By Kooren
from Amsterdam
on June 18, 2021
Verified Buyer
Sinds 2 weken in het bezit van de flessenwarmer. Op het eerste oog ziet de vormgeving er strak uit, en lekker simpel. Altijd goed! Gebruik is ook erg makkelijk, stekker erin, water bij het flesje en aan de knop draaien voor de gewenste stand. Bij opwarmen van melk uit de koelkast duurt het wat langer, het moet wel even onderdeel worden van je routine om de melk tijdig eruit te halen. Ik gebruik het voornamelijk om de melk warm te houden: flesje in de flessenwarmer en dan lekker de kleine uit bed halen, verschonen etc. Bij terugkomst heb je dan geen zorgen dat het flesje koud is en kan je gelijk beginnen met voeden. Een aanrader dus, wanneer je je ook ergerde aan een afgekoeld flesje.
This product review was collected by the manufacturer.
Product doet wat hij moet doen
By Flessenwarmer
from Schoonhoven
on June 17, 2021
Verified Buyer
Het product doet wat hij moet doen. Werkt snel. Wij maken veel flesjes van ingevroren, afgekolfde borstvoeding. Ondanks dat de melk bevroren is, hoeft de baby niet lang te wachten om het flesje te gebruiken.
Product werkt snel en is makkelijk in gebruik
This product review was collected by the manufacturer.
Zeer handige flessenwarmer
By Borabora1991
from Almere
on June 17, 2021
Verified Buyer
Hele fijne apparaat om te gebruiken:
- licht en compact;
- functioneel: warmt voeding goed en snel op. Bovendien kan de voeding echt goed heet worden. Wat handig is als je je kindje bijvoorbeeld eerst in bad gaat doen.
Voorheen moesten de fles opwarmen met heet water uit de quooker maar als de voeding uit de koelkast kwam werd eerder het heetwater koud dan de fles warm.
This product review was collected by the manufacturer.
Prima flessenwarmer
By WSMH
from undisclosed
on June 16, 2021
Verified Buyer
De flessenwarmer doet wat hij moet doen. De voeding is snel op temperatuur en ik hoef me niet druk te maken of het te warm of te koud is.
This product review was collected by the manufacturer.
Goede flessenverwarmer
By Theo E.
from Rotterdam
on June 16, 2021
Verified Buyer
De flessenverwarmer gebruiken wij nu een kleine drie weken. Het heeft een degelijk en duidelijk uiterlijk en is makkelijk in gebruik. Nadeel is dat er geen timer opzit waardoor je zelf de temperatuur moet blijven monitoren zodat de voeding niet te warm wordt. De ontdooifunctie is wel heel handig voor de voeding die uit de vriezer komt.
This product review was collected by the manufacturer.

Albee Baby Rewards Program
Redeem $5 For<br />Every 500 Points

Redeem $5 For Every 500 Points

Redeem points for cash off orders.
Earn Up To 20 Points For Every $1 Spent

Earn Up to 20% On Purchases

Earn Up To 20 Points for Every $1 Spent.
+50 pts for each approved review.

Earn Points for
Approved
Product Reviews

+50 pts for each approved review.
Earn for Referring Your Friends

Earn for Referring
Your Friends

+500 points when friends order.
Login or Register for your Albee Rewards account!